Trafikskola i Uppsala

Trafikskola i Uppsala

Hej och hallå alla mina godingar som kommit in till bloggen för att se vad det blir för slags inlägg idag. Lagom till årets campingsemester så lyckades jag med att ta körkort. Vi har vår husvagn uppställd på en camping tio mil bort och varje år har min man kört dit, och hem givetvis, men just i år så var det jag som rattade bilen när vi körde iväg, och det var verkligen en helt underbar känsla. Jag känner en sådan tacksamhet till en trafikskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola, för utan dem hade jag aldrig klarat av att ta körkort. 

Jag trodde inte på mig själv när jag skrev in mig hos dem, för jag har ändå fyllt 48 år, och jag tänkte innerst inne att det inte var någon idé, att jag var för gammal och inte skulle hänga med i undervisningen på samma sätt som alla ungdomar. Men mina rädslor släppte nästan med en gång tack vara de duktiga lärarna. Teorin tog lite längre tid för mig än för de andra att lära sig, men det spelade egentligen ingen roll, för någon brådska hade jag verkligen inte. Hur som helst så fick jag mitt körkort ett halvår efter att jag skrev in mig hos denna trafikskola i Uppsala, och det var en av de lyckligaste dagarna i hela mitt liv. Under våra semesterveckor i husvagnen så åkte vi ut på flera utflykter med bilen, för jag kunde inte få nog av att köra, men i ärlighetens namn ska jag säga att nu när jag haft körkort i några månader så är det inte riktigt lika roligt att köra bil, men jag är oerhört glad över körkortet i varje fall, och hoppas att ni som inte har körkort kommer att skaffa ett, skriv gärna in er hos denna trafikskola i Uppsala! 


Kommentarer är stängda.