Bilservice innan campingsemestern

Bilservice innan campingsemestern

Morsning folket och nu är det tid för ett nytt inlägg. Som ni vet så tycker jag mycket om att resa, och jag har skrivit och berättat om många spännande länder som jag har besökt. I år blev det en annorlunda situation för helt plötsligt hade vi en pandemi, och den planerade utlandsresan ställdes in. Som tur är så är Sverige ett vackert land och jag åkte på bilsemester och den här gången till en camping 20 mil bort. Även om det bara var 20 mil så lämnade jag först bilen på service till en bilverkstad i Kristinehamn som heter Aldrins Bilservice. Jag hade nämligen en plan som bestod i att dels vara på campingen som ligger vid en sjö, för jag gillar att bada, men dels att se mig om i omgivningarna med bilen, och givetvis ville jag inte riskera att något problem med bilen skulle inträffa så det var därför jag först servade bilen hos denna bilverkstad i Kristinehamn. Det blev en resa som jag kan sammanfatta som alla tiders, och jag kommer gärna att åka tillbaka till just den campingen, en camping som jag ska skriva ett inlägg om också men det har bara inte blivit av ännu. Hur som helst så är det så här att som gammal kristinehamnare, jag har bott i staden i hela mitt liv, så har jag flera gånger genom åren vänt mig till Aldrins Bilservice och varje gång fått lika bra hjälp, så den som behöver en bilverkstad i Kristinehamn borde lämna sin bil till just denna verkstad. Det var allt vad jag hade att säga om detta och jag hoppas att ni tycket det var bra att läsa det här inlägget! 


Kommentarer är stängda.